ÄNTLIGEN!!


Kan det vara sedan 2008 jag har väntat på den här filmen då dom höll på att filma denna film? Det var den tiden jag vet helt galen i Shia laBeouf efter att jag såg honom i Indiana jones. I nästan 2 år har jag sökt på internet och på alla andra ställen efter just denna film. Nu om 10 dagar får jag äntligen se min efterlängtade film. så spännande! Lala!

Hey!



Om jag fick välja en person i världen att se ut som så skulle det vara Tabrett Bethell. Hon spelar Cara i Legend of the seeker. Jag gillar hennes ögon, hår, Hårfärg, Läppar, Leende, Personlighet, ansiktsform... allt.
Älskar hennes typiska Cara sida. hon är en lite som en pojkflicka. Det var i ett avsnitt då hon och Kahlan (Bridget Regan) blev inlåsta i ett gravhus. Då gäller det ju för Richard och Zeddicus Zu'l Zorander att hitta dom.
Cara och Kahlan är helt olika, Kahlan är mer en person som bryr sig om allt och alla. Är snäll mot alla människor hon ser och som behöver hjälp. Nästan så snäll att hon går runt och kramar varenda djur och träd hon ser. Det är något som Cara verkligen inte är. Det enda hon tänker på är att skydda Richard och göra det här uppdraget som hela serien går ut på. Hon gillar inte att stanna i varenda by och hjälpa varenda människa när dom har andra saker att göra.
När dom var inlåsta i gravhuset så kunde dom kommunicerar med Richard och Zeddicus Zu'l Zorander genom att dom hadde en varsin bok. När den ena personen skrev något i sin bok så kunde de andra se det i sin bok, förstår ni?. Iallafall så skrev Cara något i boken som "Vi är inlåsta i ett rum, om 1 dag tar luften slut. Få ut oss härifrån så jag kan slita huvudet från Något person" dom bah "Det där är bara typist Cara".
Hon har en rolig Karaktär eftersom hon har en väldigt hård personlighet. Så det var kul att se när hon behövde ta fram den mjuka sidan och bli en kvinna i ett avsnitt.


kind of art

_(▒)(▒)_______███☼███_
(▒)(█)(▒)__ ███_☼██████
_(▒)(▒)___██____████████
_________██____███▒▒▄▒▒
__________██____█▒▒▒▒▒▒
___________██____ █▒▒▒♥___(▒)(▒)
____________██_____▒▒____(▒)(█)(▒) 
__________ __██____▒▒______(▒)(▒)
_____________██__▓▓▒▓_______█ 
________██__██ ▓▓▓▒▒▒▓____█ 
_(▒)(▒)___███_ ▓▓_▓▓▓▓▓___█ 
(▒)(█)(▒)______▓▓__▓▓▓▓▓___█ 
_(▒)(▒)_____ _▓▓__▓▓▓▓▓___█___█
___________ ▓▓___▓▓▓▓_▓___█_█ 
__________ ▓▓___▓▓▓▓__▓▓__█
_________ ▓▓___███☼█__▓▓__█ 
___♥▒▒♥▒♥▒♥▒♥▒♥▒♥▒♥ __▓▓_█
___ ♥▒♥▒▒♥▒♥▒♥▒♥▒▒♥▒♥__ 
____ ♥▒♥▒▒♥▒♥▒♥▒▒♥▒▒♥▒
______ ♥▒▒♥▒♥▒♥▒♥▒♥▒▒♥▒♥ 
________ ♥▒▒♥▒▒♥▒♥▒▒♥▒▒♥▒♥
___________♥▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒ 
_______________▓▓_▓▓ 
_(▒)(▒)_________▓▓_▓▓ 
(▒)(█)(▒)_______▓▓_▓▓ 
_(▒)(▒)_________▓▓_▓▓ 
_______________▓▓_▓▓ 
_______________▓▓▓▓ 
_______________▓▓▓ 
______   ████████
________██____██
______█☼█____██ 
______█_______██
______________█☼█
______________██_______

noga kan vissa vara

Noga kan vissa vara. MEN SNÄLLA FORTSÄTT VISA AVSNITTET NU!


NOOOO!


Är det bara som är trött på sånt där? Här sitter man och kollar runt lite på surfthechannel.com och försöker välja vilken av miljoner serier man ska välja att kolla på. När man äntligen har valt serie efter mycke tänkande och börjar kolla så stängs den helt plötsligt av efter 1 och två tredjedelars avsnitt och den här jäkla rutan kommer upp när det inte kan vara mer spännande eller roligt. Och tvingas vänta i 55 minuter innan man kan börja igen. Tycker att man har väntat rätt länge och försöker kolla igen så visar det säg att det är cirka en halv timme kvar... buhuhu, kan det bli värre?
Får inte glömma att kolla på The tonight show mrd jay leno på kanal 9 där Dakota fanning gästar och ska prata om new moon (?). Gud vad jag önskar att jag var i hennes skor just nu. Man har en fantastisk karriär när man bara är 16 år och slå igenom när man bara är 6-7 år. Det är amaaazing!

Ska man satsa?


Ska man satsa på att boka en sista minuten resa till milano? eller det kanske inte är riktigt sista minuten just nu...
Det som är bra är att man kommer dit klockan ca 12 och då har man hela dagen framför sig. När man åker hem blir nästan sent på kvällen.
Diss: Det ingår inget hotell i priset.
Om inte milano är passande så kanske man ska ta en tripp till London. Lite billigare, kanske lite bättre?

Man blir nästan lite avundsjuk att min syster ska åka bort i en vecka med hennes friends till Rhodos. Man vill ju själv åka bort då. Så varför inte Milano eller London, ställen som jag vill till men aldrig varit i.


Miranda kerrs egna tips


fakta om Miranda kerr: miranda är från australien och börja jobba som en modell i tidig ålder nämligen 13. Hon har fått en stor framgång och har fått jobb hos Victoria´s secret. Hon är förlovad med Orlando bloom, och dom håller på att planera deras bröllop. Hon har oxå varit med i en del musikvideos som number one.

miranda har sakt till cosmo girls att hon bara använder victoria secret produkter.
Hon har en mjuk hud och hon använder sig av victoria secret strawberry fizz body bouble mist som dessutom återfuktar huden.
miranda är ganska brun och det är viktigt i hennes jobb. För att behålla brännan använder hon sig av Victoria’s Secret Bare Bronze Gradual Self-Tanner. Hon har oxå avslöjat att hon använder brun-utan-sol i minst en månad innan hon går på victoria secret visning varje år. Hon tränar oxå regelbundet för att hålla sig i form och är noga med vad hon äter som står längre ner. Hon vårdar sin kropp genom motion och bra mat, det är väldigt viktig i branschen.

Såhär äter miranda.
Frukost: Frukosten består av en fräsch müsli med yoghurt och fruktsallad. Till det äter miranda ett kokt ägg. Det hon dricker är te eller ett glas vatten med citron. blä till citron och mums till allt annat.
Lunch: Till lunch skippar hon Hamburgare och pizza. Hon äter en tonfissallad och flera glas vatten.
middag: Till Middag äter hon ofta laxkotlett, en stek eller en vegatarisk sallad. Hon äter inte mycket potatist utan hon gillar rostad pumpa.
Miranda  äter ofta, gott och nyttigt till skillnad från många av hennes kollegor. Hon kallar sig oxå för ett "hälsofreak" och det kan man se genom vad hon äter.
källa: www.improveme.se

 


Info om fjärde Pirates of the Caribbean

Det har varit mycket snack om den fjärde Pirates of the Caribbean filmen. Filmen får nämligen premiär den 20 maj NÄSTA ÅR, längtar lika mycket som till Twilight saga: eclipse fast kanske ännu mer. Den kommer för första gången finnas i 3D! Filmen har till och med redan fått en undertitel "on stranger tides".

Nya slådespelare som kommer vara med är bland annat Penelope Cruz, Ian Mcshane, Zac efron.
Penelope kommer spela en kvinna från Jack Sparrows förflutna. Det leder till att Jack Sparrow följer med henne på Svartskäggs legendariska piratskepp.
Det dåliga är att Orlando bloom som spelar will och Keira Knightley som spelar Elizabeth inte är med i denna film längre. Men det har också varit lite små viskningar om att Keira ska vara med så man får bara hoppas.
Det kan vara så att Ian Mcshane och Penelope spelar dom rollerna istället.
Har läst förut att Orlando Bloom inte är med längre för att han vill spendera mer tid med lilla Miranda och Keira är inte med längra för att hennes Pirat liv är över. FJOLLIGA ANLEDNINGAR :P

När jag läsar vad som kommer hända så tror jag att det här mycket längre fram i tiden och kvinnan som Jack träffar är Elizabeth Swann som vill träffa will. Ni som har sett trean vet nog hur det slutade där att Will blev den nya kapten på Svarta pärlan och får inte lämna skeppet på 10 år.
Vad tror ni om fyran? kommer den bli lika bra som ettan, tvåan och trean även fast Orlando eller keira inte är med. Floppen är nog att Zac efron ska vara med. Jag menar vad ska han göra i en pirat film? springa runt i ett stort skepp och sjunga samtidigt som har spelar basket?


Jag kan inte välja!


Jag kan inte välja vilka skor min gubbe på en hemsida ska ha. Snacka om irriterande.
Dessa skor är lixom favoriter av mina favoriter...

så ska jag fläta imorgon


Den slarviga sidoflätan från Alexander Wangs visning. Väldigt sommrig och sexig man kan använda den när som helst. Det säger även Guido. Det är så kallt nu så jag tycker man ska ha med sig sommaren nu.

Man ska börja med att krama in mousse i hela håret och blås håret innan man skakar fingrarna igenom. Sedan ska man börja fläta håret löst. Who cares om några slingor ramlar ur. Börja fläta i slutet av nacken när man har flätat klart slänger man över den på ena axeln.
Slingorna som ramlade ur, samla ihop dem och svepa dem åt ena sidan. är svepa ens ett ord?. Någon slinga kan hänga över ansiktet som pricket över i:et. Glöm inte hår sprayen

källa


HAHAHAH!


Vem vill ha 2 fjortis-tjejer i en reklam?.

Safari jakt!


Nelly.se:
Klänning.
Topshop:
Skärp
Hatt
bikbok:
Shorts
hm:
skor
halsband
cocoo.se:
ringar
handsmycke
ginatricot:
Tröja

Audition för en reklamfilm


Fick ett mail från en person som frågade om jag ville provfilma för en reklamfilm. Blev lite fundersam om det var ett stort skämt eftersom det stod inget om att de var från statist.se, den enda hemsida jag är medlem på som man kan se olika film jobb osv.
Sedan så ringde de upp min pappa och jag sa nej. Anledningen till att jag sa nej är för att jag är otroligt nervös. Men tydligen så ringde min pappa upp dom och sa att jag skulle komma iallafall.
Nu var jag glad att det ändå händer. Jag menar hur många gånger i livet ringer dom upp en och frågar om sånt här, det var ju trots allt min dröm att bli skådespelerska. Det är fortfarande en dröm men jag ville det mer förr. Om det skulle hända för två år sedan skulle jag nog studsa och göra volter hela natten.

Tips på bättre hy

Öppna porerna med ångbad
om man vill förstärka ansiktsmaskens verkan ska man göra ett ångbad. Tvätta ansiktet medans vattnet kokar upp. Häll upp det kokande vattnet i handfatet eller en skål, och håll en frottéhandduk överhuvudet så att ångan kommer mot ditt ansikte och inte blir bli i luften. Det är lagom att ångbada i 5-10 minuter. Badda ansiktet sedan torrt. Men alla hudtyper mår olika av ångbad

ångbadet rengör huden men när man ångbadar så öppnas porerna så att ansiktsmasken kommer in bätter och längre in.

om man vill ha en ännu bättre verkan kan man ha i rengörande örter i ångbadet. Har man problem med allergier eller astma fodras alltid försiktighet med örterna. Är man allergisk mot örten kan ångbadet utlösa en reaktion och vara farlig. 3 matskedar örter till 1 och en halv liter kokande vatten är lagom. tips på örter som öppnar porerna är särskilt rödklöver, kamomill och särskilt pulveriserad lakris. Någon av dessa är alltid ett bra val för alla hudtyper som ångbadas.
Har du akne problem kan du använda örten kamomill. Andra rengörande örter är mynta och rosmarin. kombonera kamomill och lakris är bra för hy med akne. För fet hy utan finnar kan Ringblomma eller rölleka tillsammans med rödklöver eller kamomill hjälpa. För torr hy kan Lakris hjälpa genom att öppna porerna, rengör och gör huden mjuk igen. Andra örter till torr hy är myna och lavendel. Timjan passar normal hy.



Ansiktsmasker:
En ansiktsmask tar bort smuts, döda hudceller och ger huden lyster.

Djuprengörande asiktsmask:
1 avokado,
½ msk vetekli
1 tsk flingsalt

Börja med att blanda ihop allt och applicera på en nutvättad hy. Ha masken på ansiktet i 20 minuter och skjölj bort det noga den. Det har en peelande effekt vilket gör att den tar bort döda hudceller och låter en fräsch hy ta plats istället. Som Blondinbella säger: Känner sig som en ny människa.

för torr eller åldrad hy:
1/4 dl vatten
1 tsk honung
en äggula
3 msk tistelolja.

Mosa en persiska och vispa tillsammans med allt som står där uppe. Tillsätt stärkelse tills konsistensen är lagom.Ansiktsmasken kan verka upp till 20 minuter och är fuktgivande. Skölj bort ansiktsmasken med ljummet vatten.

För torr hy:
Mosa en banan. Mixa med 1 - 2 matskedar honung. Sätt till 4 - 6 matskedar så du får en lagom konsistens. Lite vatten kan behöva tillsättas. Fukta sedan huden med ljummet vatten och massera in ansiktsmasken

Mot akne:
Tillsätt fem tepåsar kamomill till något lite mer än 1/2 dl saft från krossad burkananas och koka upp. Stäng av värmen och låt det dra under lock tills det har svalnat.Blanda med kaolinpulver tills du får en lagom konsistens. Normalt fodras ungefär 30 ml kaolinpulver. Låt ansiktsmasken verka upp till 10 minuter.

Olika ingredienser för olika hudtyper
Lermasker passar fet hy och torr hy behöver en fuktbevarande mask. En hy som är känslig gynnas av milda gelmasker like gjorda av aloe vera. fruktmasker verkar nästan alltid rengörande.

Man måste hitta rätt frukt för att få bra hy dvs olika frukter och bär passar olika hudtyper. Den feta jävla avokadon kan hjälpa torr hy medan ananas passar bättre till en fet hy.

Ingrediens     hudtyp
aprikos             torr och åldrad hy.
avokado           torr och åldrad hy.
banan               torr och åldrad hy.
persika             torr och åldrad hy.
papaya             torr och åldrad hy.
äpple                torr och åldrad hy.
annanas            Fet hy
Citron               Fet hy
jordgubbar        Fet hy
päron               Fet hy
Vindruvor och gurka kan passa de flesta hudtyper även om båda verkar lite blekande.

Källa: www.nyfikenvital.org

 gammalt inlägg från gammal blogg.


Avslutar dagen med en låt.


Emmy Rossum bär h&m


Visst känner man igen bustiern och shortsen. De är så lika h&m:s garden collection.

Emmy Rossum som slog igen i filmen Day after tomorrow som visades på tv för några dagar sedan var med Michelle Trachtenberg i Beverly hills där de först var på en glassaffär sedan gick de vidare till en skönhetssalong där de fixade naglarna. Outfiten Emmy hade på sig är h&m:s egna garden collection kläder. Coolt!


Rhodos.

L å t   b i l d e r n a   t a l a .




Header

den här headern är gjord av designandmakeup.se, Vet ni vad som är bäst med den bloggen? Hon gör gratis design och headers. Det finns runt 15-20 headers att välja mellan... tro mig det var ett tufft val att välja mellan allt.

RSS 2.0